fbpx

Instructies

Plakinstructies voor je Vinyl Sticker:
Zorg dat het object waarop u gaat plakken vetvrij is gemaakt en goed droog is voor u gaat plakken.
Stap 1 Bepaal de plaats waar je sticker wilt gaan plakken en plak hem op zijn plek met over de hele lengte van de bovenkant een stuk schilderstape.
Stap 2 Klap de sticker naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde. Let op dat er geen stukjes papier op de sticker achterblijft. Controleer of de ondergrond nog schoon is.
Stap 3 Klap de sticker voorzichtig terug naar beneden, maar let op: Wrijf hem nog niet op de ondergrond vast! Zit hij niet goed, trek hem voorzichtig los (let op als je ondergrond van papier is) en plaats hem opnieuw.
Stap 4Wrijf met de hand of een (bank)pasje de sticker stevig van boven naar beneden vast. Begin in het midden van boven naar beneden en wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.
Stap 5 Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. als dit gebeurd plak de folie dan goed vast en herhaal stap 3. Laat eventueel de sticker eerst een tijdje met de applicatiefolie zitten zodat de stickerlijm beter op de ondergrond kan hechten.
Stap 6 Eventuele luchtbelletjes kan je met een speld in het midden inprikken en van buiten naar het gaatje toe weg wrijven. Na 48 uur is de sticker goed gehecht, tot dan zo droog mogelijk houden en ondergrond niet poetsen.

Was instructies voor je bedrukte T-shirt:

–  De T-shirts en andere bedrukte kledingstukken mogen op 40 graden gewassen worden zonder wasverzachter.
– Wij adviseren de T-shirts binnenstebuiten te keren voor het wassen, op die manier blijft de print het mooiste.
– Strijken mag maar dan wel binnenstebuiten of met bakpapier op de print op 170 graden (tussen wol en katoen stand in)

Facebook Comments Box