fbpx

Draag-workshops

Wil je leren dragen dan kan dat ook in een groepsworkshop; de kosten zijn lager dan een draagconsult maar er is minder ruimte voor individueel advies. Elke workshop heeft een minimum van 3 aanmeldingen nodig en een maximum van 5 deelnemers.
De workshops vinden plaats in Hoogerheide, bij mij thuis. Maar je kan ook zelf met vriendinnen, geïnteresseerden een groep vormen en een workshop boeken. Die kan dan ook op locatie gegeven worden.
De workshop volg je met je kindje; we starten met oefenen met speciale poppen. Hierna zullen we de groep opsplitsen en met de kindjes gaan oefenen.

Aanmelden via: info@dragenkunjeleren.nl

Workshop Buikdragen voor beginners; de FWCC – 26 januari 12:00 – 14:00 – 23 februari 12:00 – 14:00
De FWCC is de basisknoop voor op de buik met de geweven draagdoek. Je kan deze knoop direct vanaf de geboorte gebruiken, tot in de peuterleeftijd. Deze workshop is ook prima als zwangere te volgen zodat je na de bevalling, (zodra je je goed genoeg voelt) kunt gaan dragen. Tijdens deze workshop vertel ik je ook meer over geweven draagdoeken; welke draagdoek is geschikt, welke materialen zijn er en wat zijn de verschillen tussen draagdoeken.
Kosten: 30 euro p.p, neem je als echtpaar deel aan deze workshop dan betaal je 45 euro samen.
Workshop Rugdragen voor Beginners; de ruck – 26 januari 15:00 – 17.30
De ruck is de basisknoop voor op de rug, hij is geschikt vanaf dag 1, maar liever heb je je kindje de eerste maanden nog op je buik Je kindje moet minstens 4 maanden zijn om aan de workshop te kunnen deelnemen. In de workshop leer je je kindje veilig op de rug te brengen, goed te zekeren, manieren van afknopen en je kindje veilig (zonder hulp) van je rug af te halen.
Kosten zijn 35 euro p.p, neem je als echtpaar deel aan deze workshop dan betaal je 50 euro samen.
Workshop rugdragen voor gevorderden; Double Hammock **nog geen datum**
De Secure High Back Carry is een hele fijne knoop voor een wat ouder kindje.  Deze knoop is geschikt als je kindje zelf kan gaan zitten. Omdat deze knoop direct vast wordt gelegd op de borst, is deze knoop snel te knopen en geschikt voor wat onrustige kinderen. In deze workshop leer je je kindje op de rug brengen met de secured hipscoot en als er tijd is bespreken we andere rugknopen.
Kosten zijn 35 euro p.p, neem je als echtpaar deel aan deze workshop dan betaal je 50 euro samen.


workshop_2016b1

workshop_2016E1

Wat is handig rekening mee te houden, mee te nemen:
– Je draagdoek, als je deze niet hebt is dat geen probleem, maar graag wel even melden zodat ik er één klaar kan leggen.
– Neem een deken/speelkleed/wipstoeltje en evt een speeltje mee zodat je kindje op een vertrouwd plekje kan spelen.
– Er is plek voor 2 kinderwagens in de workshop-ruimte, graag wel van te voren melden als je die mee wilt nemen.
– Er is gelegenheid om je kindje tijdens de workshop te voeden.
– De workshops zijn NIET geschikt als jij of je kindje lichamelijke klachten hebben, daarvoor adviseer ik een consult zodat ik passend advies op maat kan geven.
workshop2015_a

Wat vonden anderen van de workshops?
” Vandaag een workshop met 4 andere moeders om de Ruck te knopen. Sascha neemt goed te tijd, legt alles goed uit en geeft je het vertrouwen dat jij het ook kunt! Super dus!” – Jeske
” Fijne en gezellig workshop! Veilige en open sfeer en daarbij een duidelijke uitleg over het knopen. En de aandachtspunten goed doorgenomen. Ook fijn de mogelijkheid tot andere dragers te proberen en advies hierin. Thnx! Vond het heel leuk!” – Samantha
” Leuke en leerzame workshop gehad! Een echte aanrader!!” – Marieke
“Net terug van de workshop dragen met de Ruck. Wat een fijne manier van uitleggen: rustig en duidelijk.  Voor nu genoeg gevoel van zekerheid om er thuis mee aan de slag te kunnen en daarbij het gevoel, dat als ik toch meer uitleg wil, ik zeker nog een keer Sascha vraag! Dank!” – Merel
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren

Facebook Comments