Agenda


Wanneer vind er een workshop, inloop of andere evenement plaats waar ik bij ben? Of wanneer ben ik niet of minder bereikbaar?  Dat kan je allemaal terug vinden in deze agenda!

November

Vrije draaginloop ochtend – nog in te plannen
Heb je een korte kleine draagvraag of op zoek naar een tip om het dragen fijner te krijgen (max 10 min) ? Of wil je graag (zelfstandig) een aantal dragers passen of doeken voelen? Op de vrije inloop ben je van harte welkom!
Dit evenement is kosteloos te bezoeken!

Graag je aanwezig aanvinken in het Facebook evenement als je wilt komen, zodat ik weet welke drukte ik kan verwachten:

25 November 9.30 -11.30 Workshop Buikdragen voor beginners;
De FWCC is de basisknoop voor op de buik met de geweven draagdoek. Je kan deze knoop direct vanaf de geboorte gebruiken, tot in de peuterleeftijd. Deze workshop is ook prima als zwangere te volgen zodat je na de bevalling, (zodra je je goed genoeg voelt) kunt gaan dragen. Tijdens deze workshop vertel ik je ook meer over geweven draagdoeken; welke draagdoek is geschikt, welke materialen zijn er en wat zijn de verschillen tussen draagdoeken.

Meer info: http://www.dragenkunjeleren.nl/draag-workshops/

December

12 December 9.30 -12.30  Workshop Rugdragen voor Beginners;
De ruck is de basisknoop voor op de rug, hij is geschikt vanaf dag 1, maar liever heb je je kindje de eerste maanden nog op je buik Je kindje moet minstens 4 maanden zijn om aan de workshop te kunnen deelnemen. In de workshop leer je je kindje veilig op de rug te brengen, goed te zekeren, manieren van afknopen en je kindje veilig (zonder hulp) van je rug af te halen.

Meer info: http://www.dragenkunjeleren.nl/draag-workshops/

18 december  9.30 -10.30 Gastspreker bij Baby & Peutercafé Hoogerheide – Markiezaatsbibliotheek
Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Hoogerheide is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van je baby en peuter.  Iedere bijeenkomst is er ook een interessante gastspreker aanwezig op 18 december is dat Sascha, Draagconsulente van Dragen kun je Leren

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere derde maandag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur. Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar zijn meer dan welkom. 

“Ik leg uit waarom het gebruik van een draagdoek of draagzak zo logisch is met je kindje, ik laat zien wat de verschillen zijn en ik heb diverse items om te passen mee.”

Meer info & aanmelden: Bibliotheek het Markiezaat

Facebook Comments